maanantai 18. marraskuuta 2013

Suomi-Ruotsi 5-0

Tästä kirjoitin tekstin jo eilen, mutta jotenkin se ei tallentunut tänne blogiin =/ Pitää kirjoittaa uudestaan

Ruotsin aiemmat pelinäytöt kisoissa eivät olleet mitenkään mairittelevia, heillä kun ei ollut vielä yhtään pistettä. Toisaalta heidän ottelunsa olivat päättyneet melko tasaisina ja olivat melko hyvin pärjänneet ainakin Tanskaa vastaan. Peliin ei voinut lähteä siis mitenkään takki auki. Tästä piti ottaa pisteet kotiin jotta pääsisimme finaaliin.

Suomi lähti kovaa peliin ja ruotsalaisten päädyssä se pitkälti pyöri alusta asti, kauaa ei mennyt ennen kuin Huttunen kävi korin iskemässä. Ruotsalaisekin janosivat voittoa kovasti ja panivat isompaa vaihdetta silmään, he yrittivät täysillä tulla meidän korille. Eivät he muuta tulosta aggressiivisuudellaan saaneet aikaan, kuin yhden ulosajon aggressiivisesta pintakäyttäytymisestä. Mikä mieheen iski kun tolleen rupee nyrkeillä huitomaan? Ulosajon seurauksena Ruotsin peli meni selvästi solmuun ja pallo siirtyi meidän hallintaan. Erän lopulla saimme vielä toisen korin sisään, Otson tekemänä.

Toinen erä oli aivan Suomen joukkueen hallinnassa. Ruotsi näytti jo heittäneensä kirveen kaivoon ja pelasivat palloa lähinnä pinnassa. Kävimme aina pallon heiltä riistämässä ja välillä se saatiin pian tuikattua koriin. Jos edellisessä erässä korinteossa loisti US, niin toisessa erässä Riihimäen joukkue. Pelttari kynäili yhden korin sisään Nokkalan syötöstä ja Mikko kävi tekemässä jopa kaksi koria, ilmeisesti alkoi taas pistepörssi kiinnostamaan parin vuoden tauon jälkeen. Peli päättyi 5-0 ja saatiin tärkeät pisteet kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti