lauantai 16. marraskuuta 2013

Raportti lauantain peleistä

Suomen joukkueen pelit on nyt lauantain osalta pelattu. Vastassa tänään oli Norjan fyysisesti vahva, Saksan nopea ja Tanskan vahvoja yksilöitä sisältävä joukkue. Näistä saimme koottua 4 pistettä, yhdestä voitosta ja yhdestä tasurista

Norja-Suomi 5-1

Peli alkoi Suomen osalta hieman hapuillen, ja Norja yllätti tekemällä korin sekunteja aloituksen jälkeen. Kuitenkin saatiin peli kasattua ja seuraava kori tehtiinkin me. Otso teki  korin Akin syötöstä, jonka Aki sai sujautetta horisontaalisesti haastavan norskin ali mistä Otso sai hyvän paikan. Loppu erä oli meidän lievää dominointia, kuitenkin koreitta. Norja vaikutti väsähtäneeltä, minkä luulimme ratkaisevan pelin meidän eduksi. Toisin kuitenkin kävi. Toisessa erässä tekniikan pettämisen aiheuttama epäselvyys pelin käynnistyksissä aiheutti paikallaolo -ongelmia mitkä johtivat joukkueemme hermojen pettämiseen joka lopulta reväytti pelin. Norja tuikkaili koreja sieltä täältä puolustuksemme ollessa ulalla. Myös ne Norjalaiset vähän sikaili. Mutta ehdottomasti vaikuttivat kovalta kokoonpanolta.

Hallitseva mestari die Mutterland Deutschland-Piskuinen Suomi 2-3

Edellisestä pelistä nöyrtyneinä päätimme välillä keskittyä peliin. Saksan dieselkoneet hyytyivät ollessaan kykenemättömiä puksuttamaan karvauksemme läpi, ja oikeastaan koko peli oli lievää suurempaa pallon hallintaa Suomen joukkueen osalta. Puolustuksemme tikitti kellon tarkasti ja Saksa pidettiin kaukana korilta. Heidän päässään saimme me useita korintekopaikkoja niistä joku välillä rankaisten. Eka kori alkoi Jonin loistavasta yksilösuorituksesta hänen puksuttaessaan pallo kynkässä kiinni maalivahtiin joka selvästi nöytti kauhistuneelta Jonin tuijottaessa häntä silmästä silmään. Tästä hän teki loistavan syötön perseen alle missä Huttunen oli vaanimassa kuin tiikeri konsanaan. Jälkeenpäin konkarin kommentti: "Eihän siitä voinu muuta kuin korin tehdä"
Peli oli pitkään yksi nolla, kunnes sakemanni tasoitti. Sitten Totti teki läpiajon, "kyllä se vaan on suomi kun voittaa tän pelin." Saksa vielä tasotti kellossa minuutt jäljellä. Tämä kuitenkin lisäsi vain vähä jännitystä, Nokkala kun tietenkin vielä teki perus viimesten sekunttien korin Totin syötöstä. Vai oliko se Pikku Teemun syöttö? No oli miten oli niin klassikko. Ja Suomi voitti pelin.

Tanska-Suomi 3-3

Vuoden verran kotomaassaan viime vuoden tappioiden harmittaessa kyynistyneet tanskalaiset tuottivat yllättävän suuren vastuksen. Heidän mottonsa: Voimalla ja väkivallalla . 17s ekan erän alusta Otson tekemän korin jälkeen peli oli  pitkään yksi nolla, mutta seuraavan korin tuikkasikin Tanska. Totti meni kääntämään pelin oikeaan suuntaan 2-1 taas läpiajolla, mutta vieläkin Tanska tuli rinnalle tokan erän loppupuolella. Hivenen jännitti kun he menivät vielä ohi 3-2, onneksi saimme vielä tasoitettua pelin lopulla. Vähän se jäi kaivelemaan, tasapeli, kun tapana on ollut voittaa Tanska. Ei se vielä ihan onneksi mahdollisuuksiamme finaaliin kuitenkaan tuhonnut, oikeastaan kaikki sijoitukset ovat vielä aivan auki. Huomenna sitten nähdään miten käy, kovalla ryhdillä vaan mennään.











Ei kommentteja:

Lähetä kommentti