maanantai 18. marraskuuta 2013

Kolumbia-Suomi 1-2

Kolumbiapeli oli yksi jännitysnäytelmä. Helmenkalastajilla taisi olla ihan sama porukka kuin viime vuonna, ja näyttivät taas kisojen kovakuntoisimmalta joukkueelta (ehkä rusketus vain korostaa sixpäkkejä) Lähdimme tilastojen mukaan ehkä vähän altavastaajana otteluun, Kolumbia kun oli voittanut Norjan mille me ei pärjätty. Toisaalta me oltiin voitettu Saksa mille Kolumbia taipui. Silti Saksa oli niin varma että Kolumbia voittaa, että kirjoittelivat jo nettisivuilla varmasta finaalipaikastaan. Valmentajalla naama venähti kun loppusummeri soi ja Suomi vei voiton, sinänsä kumma, kun hänkin tiesi jo että ollaan sakemanneja parempia, kun eilen oltiin ne piesty. Outoja nuo germaanit. Pelin tulos oli aivan odotettavissa.

Ekassa aloituksessa Totti sai aloituksen, hyvä Totti! Eikä kauaa peliä kulunut, kun Otso kävi Amerikan edustukselle korin tuikkaamassa. Otsolla kun keuhko kestää paremmin kuin millään helmenkalastajilla, pystyy painaa korilla ihan tolkuttoman pitkiä aikoja. Siinä olikin meidän jengin vahvuus: Meiltä löytyy kisojen kovin hengenpidättäjä Otso, kisojen isoin korsto Aki, kisojen hujoppi Olli, kisojen kapein Lehti, kisojen pienin Hirvonen, kisojen nopein Timmi ja kisojen isoimmat tissit Nokkala. Kolumbialla oli aivan liian tasapaksu joukkue tällaisille pärjätäkseen.

Peli jatkuikin sitten koreitta pitkään aikaan. Tiukalla puolustuksella saatiin Kolumbia pysymään kaukana meidän korista. He koettivat nostaa tempoa, mutta tulosta eivät saaneet syntymään. Mikko sai 2 min jäähyn ekassa erässä, samalla kun joku kolumbiana sai ulosajon, tuomarin koskemattomuutta uhmatessaan. Tämä vähän rauhoitti peliä.

Totti yritti eräässä tilanteessa heittää koria, pakin olan yli, mutta osui korirenkaaseen. No olisi tullut tylsä matsi jos ekassa erässä olisi kahen korin ero vastustajaan otettu.

Kun toista erää oli enää neljä minuuttia jäljellä tapahtui jotain odottamatonta, Kolumbia kävi meille tekemässä korin! Kori tuli läpiajon seurauksena. Siinä kohtaa alkoi pikkusen kuumottamaan mitä tässä käy. Jengi kuitenkin puristi loppuun saakka tietäen olevansa joukkueista se helvetisti parempi ja aikoi sen myös tuloksissa näyttää. Viime hetkelle se ratkaisukori taaskin jätettiin, mutta sieltä se tuli. Sekkarissa aikaa jäljellä 17 sekuntia ja Otso painaa toistamiseen samassa pelissä koko Kolumbian jengin läpi, heittelee ne pintaan ja runttaa pallon koriin. Alkaa olemaan vähän tapa jo nää viime hetken maalit, mutta nehän on kaikista hienoimpia. Tällä Suomi voitti paikkansa finaaliotteluun ja tiputti sakemannit ja kolumbialaiset taistelemaan pronssista. Helkkarin kova matsi, ja voittajan on helppo hymyillä.

Tässä kohtaa Suomi voitti jo hopeaa, ja tästä matsista voi olla hyvin ylpeä! 

1 kommentti:


  1. We offer Loan to individual person(s), Firms and cooperate bodies at 0.3% interest rate. The Minimum amount You can borrow is $50,000.00 USD to $300, 000.00 USD , pounds and euros. LOAN APPLICATION FORM Marital Status: :______________________ First Name:______________________ Last Name:______________________ e-mail Address:______________________ City, State:______________________ Next of kin:______________________ Country:______________________ Mobile Phone Number:______________________ Residence:______________________ amount You Needed As a Loan:______ Employer:______________________ Occupation:______________________ Salary:______________________ Email:arabfinancialcredite@gmail.com

    VastaaPoista