perjantai 15. marraskuuta 2013

Suomen maajoukkueen matka Tanskaan

Matka alkoi jouhevasti lauantai aamuna kello 4 joukkueen nukuttua hyvät yöunet. Finnairin peruutettua lennot keskiviikkoiltana yllättäen työntekijöiden laiskuudesta johtuen, meinasi koko matka mennä sivu suun, mutta onneksemme rakas naapurimaamme Norja omistaa valtavan hienon lentoyrityksen joka vei meidät hienosti perille hienoon Kööpenhaminan kulttuurikaupunkiin, kiitos Norja! Lennot siis tosin siirtyivät noin kahdeksalla tunnilla aikaisemmaksi ja täten tuli herätä hieman aikaisemmin mikä saattaa joukkueen univajetilan kautta johtaa negatiivisiin tuloksiin turnauksessa jolloin hieno suomalainen yrityksemme Finnair saa olla ylpeä itsestään ja tekemistään päätöksistä, kiitos Finnair! Kekseliäs porilainen veitikkamme Jon kehittikin Finnairille uuden kuvaavan sloganin: "Finnair, k**ipää h***t!"

Meinasi tulla lisääkin esteitä, epäilyttävän näköiset joukkuetoverimme kun eivät meinanneet päästä turvatarkastuksesta läpi: Mikko ihan muuten vaan terroristin näköisenä, Aki hellän mielensä takia, kun oli korjannut tyttökaverin sytkärin, joka oli sitten jäänyt taskuun. Hetken kädenväännön jälkeen (jonka Aki yllättäen voitti) sai hän pitää sytytystarvikkeensa. Mikkokin sai livistettyä karkuun.

Lopulta pääsimme siis koneeseen, hyvillä mielin. Lentomatka kun oli piereskelty läpi huomasimme ettei tavanomainen fanilauma ollutkaan lentokentällä vastassa. Ne eivät tietenkään tienneet meidän lentoaikataulumuutoksesta ja odottivat vieläkin sankareitaan kentällä, no, tätä kautta pahoittelut ja terkut faneille :). Löysimme hostellille mistä lähimme syömään ja kahville yms. bongailemaan tanskalaisia tyttöjä ja sitten takaisin hotellille pelaamaan pöytäfutista ja pinggiponggia.

Sitten pidimme pienen palaverin muuttuneista aikatauluista (jälleen kerran) ja muusta, illan allasvuoro on ilmeisesti peruttu ja avajaisseremonii siirretty aamuun (ei ne danskmannit osaa suunnittella aikatauluja sen paremmin kuin pelata uppopalloa)(heille Nokkala teki viimeksi maalin samankaltaisesta huolimattomuudesta johtuen (viimeisellä sekunnilla)). VIIMEISELLÄ SEKUNNILLA! SUOMI FINLAND PERKELE! NIIN NE TANSKALAISET KAATUU JANNE "TANSKANKAATAJA" NOKKALAN VIIMEISELLÄ SEKUNNILLA TEKEMÄSTÄ MAALISTA! perkele.

Loppujoukkue saapuu hieman myöhemmin, kun jouduimme jakamaan porukan kahteen osaan, tämäkin Finnairin ansiosta. Kentälle jäivät ruikuttamaan mm. Neljä mokkea ja "Tanskankaataja"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti