tiistai 1. marraskuuta 2016

Viimeistelyjä vaille valmis

Leirit on nyt leireilty ja joukkue nimetty. Yhteispeli hiottu äärimmilleen ja kisakunto on puolentoista viikon loppuhiontaa vaille timanttinen!
Viimeinen leiri oli kaksipäiväinen ja se urakoitiin jälleen lakeuksilla, jokirantakaupunki Seinäjoen hellässä syleilyssä. Leiri julistettiin alkaneeksi lauantai-iltana, jolloin pikaisen heippatirallailun ja palaverin jälkeen urhomme aloittivat puolentoista tunnin altaan. Osallistujia oli lähes parikymmentä (13). Pelisetit olivat vauhdikkaita ja ne katkottiin erinäisin harjoittein. Tempo pysyi mainiosti yllä, vaikka vaihtomiehistä ei päästy juuri nauttimaan. Halu viimeisten näyttöjen antamisesta oli nähtävissä joukkueesta!

Iltaruokailu hoidettiin totuttuun tapaan urheilijaystävällisessä Turkinpippurissa, josta selvisimme tällä kertaa tyylikkäästi ilman hälytysvälikohtausta… Yöpyminen tapahtui mukavasti Omenahotellissa ja The Grand Hotel of River Cityssa aka Santun kotona. Leevi luki Grand Hoteliin majoittujille fysiikkaa iltasaduksi Timpan säestäessä ukulelellaan. Unentuloa ei voinut estää!

Toinen leiripäivä starttasi omatoimisella aamureippailulla (ei aamureippailua) ja ilouutisella: joukkomme hurja kasvaisi vajaalla kentällisellä pelimiehiä, jotka harmillisesti olivat unohtaneet leirin alkaneen jo lauantaina! Edessä oli Friendly Games, LakSun isännöimä turnaus, jossa oli joukkue jopa Venäjältä asti. Otteluita oli ohjelmassamme neljä ja pituudellaan ne olisivat huolestuttaneet heikkokuntoisempia pelureita: 2x17min!
Sankarimme vain totesivat, että pelaaminen on kivaa ja paljon pelaaminen on tosi kivaa.

Otteluissa peli kulki kuten tässä vaiheessa projektia kuuluukin: kolme voittoa ja vain yksi tappio ja sekin Kokkola-Pietarsaari -akselin joukkueelle, joka onnistui lahjomaan myös valmentaja-Pelttarin pelaajalistoilleen. Nuorukaiset taistelivat urheasti, mutta 50kg takamatka pelimiesten välisessä keskipainossa oli liikaa.
Niin ja luonnollisesti kaikkia temppuja ja kikkoja ei haluttu vielä tuoda päivänvaloon vakoojien pelossa...

Pelien jälkeen palaveroitiin pikaisesti ja nimettiin vuonomaahan lähtevä lopullinen EM-kisajoukkue, joka suuruudessaan ja mahtavuudessaan ansaitsee oman blogimerkintänsä! (Seuraava postaus.)

Sandefjord häämöttää reilun viikon päässä ja me olemme valmiita!

Ps. Kyllä me leireillään välillä muuallakin kuin Seinäjoella, vaikka se niin kiva paikka onkin. Kävimme muun muassa Kuusankoskella lokakuun alkupuolella.

Pps. Joukkue on sukeltanut yhä syvemmälle sosiaaliseen mediaan.
Instagram: @uwr21_finland
Follaa tai ainakin kuvia scrollaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti