torstai 4. lokakuuta 2012

Toinen leiri

Toinen maajoukkueleiri pidettiin 18-19.8 Tampereella. Leiri aloitettiin jo varhain aamulla, kuten huippu-urheilijoilla on tapana. Itse söin rahkaa ja kananmunia aamulla, muista pelaajista en tiedä. (jotain tujua ne tuntuivat vetäneen kun niin kovaa pelasivat)

Aamun ekalla altaalla pidettiin samoin kuin ensimmäisellä leirillä 2000m uintitesti. Lähes kaikki tekivät hyviä tuloksia, US:n huippumiehet kärjessä. Rankan testin jälkeen juotiin siinä gainomaxia ja saunottiin rauhassa. Tämän jälkeen mentiin tähyilemään josko viereiseltä niityltä löytyisi jotain tyttöjä ja kyllä niitä löytyikin. Sitten pidettiin nopea pelipalaveri eri taktiikoista mitä tullaan harjoittelemaan seuraavalla altaalla. Taktiikat ovat tietysti salaisia, mutta sen verran voin sanoa, että päätaktiikkana semmosta kolmiomuodostelmaa pyrittiin korin ympärille tekemään. Peliallas sujui hyvin, muistaakseni jopa ilman loukkaantumisia. Välissä aina pelasimme pienen pätkän kun toisen pätkän teimme esimerkiksi koritus- tai karvausharjoituksia.

Illalla siirryttiin lihaskuntotestien pariin. Tärkein miehuuden mitta on tietysti minuutin punnerrustesti, jossa parhaat tulokset olivat siinä 90 hujakoilla, loput siitä vähän alaspäin. Muita testejä olivat leuanveto ja vatsalihakset.

Yö nukuttiin mukavassa motellissa naisten fitness-joukkueen kanssa, syötyämme ensin hyvät sapuskat ravintolassa. Yksi pelaajista rohkeni myös mennä koettamaan illalla benjihyppyä!

Aamulla noustiin varhain aamuverryttelylle, ennen aamupalaa. Muistaakseni 10 aikaan pidettiin leirin kolmas allas, jossa tehtiin sukellusuintitestit. Sukellusuinteja tehtiin 10 kappaletta ja ne tuli mennä täysii. Tuloksista päätellen ainakin suurin osa meni täysii.

Leirin viimeinen osa ennen kotiinlähtöä oli toinen peliallas. En nyt ketään yksittäisiä tähtipelaajia halua joukosta nimetä, mutta ainakin yksi Totti ja yksi Teemu ja yksi Jannekin taisivat tehdä aika paljon koreja. Tai no Totti ei tainnut yhtään tehdä, mutta ainakin yhden se syötti-


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti