lauantai 25. lokakuuta 2014

Joukkueen matka Schakschaan ja ensimmäinen pelipäivä

Joukkueen matka kisoihin Saksan Mülheimiin kulki Düsseldorfin kautta jonne lennettiin. Hotellimme sijaitsee Duisburgissa joka on isompi kaupunki Mülheimin vieressä. Illalla käytiin vähän neppailemassa jo etkoon kolumbialaisten kanssa.


Suomi - Ruotsi 6-0:

Päivä alkoi Suomen joukkueella hyvin kun päästiin avaamaan turnaus mättämällä maaleja rakkaimmalle vastuksellemme eli Ruotsille. Peli päättyi samaan tapaan kun viime vuonna ja Ruotsista ei ollut mitään vastusta meille. Ruotsin tytöt oli kivan näkösiä. Korit teki Pietarsaaren moottoripyöräpomo (2x), Kehonrakentaja Leskinen, Hottentotti, Antza "Iso Antza" ja Pikku-Aki

Suomi - Norja 5-1:

Suomi tuhosi Norjan totaalisesti ottelussa jossa taisteltiin huomisesta semifinaalipaikasta. Koreja tykitettiin sitä tahtia etteivät tuomaritkaan pysyneet laskuissa mukana, ja jättivät Totin 1-0 korin huomiotta. Eihän se meitä toki haitannut, nauratti vain pikkuisen. Heti parin minan päästä Iso-Teemu kävi heittämässä seuraavan sisään ja siitä se koriputki urkeni. Turskanpopsijat hyytyivät täysin meidän karvauksessa ja päästelivät koreja mistä milloinkin. Korit teki Iso-Teemu, Aleksi Hautaaja, Kehonrakentaja-Jon ja Tottipotti.

Huomenna joukkue aloittaa päivänsä 10:30 suomen aikaa ottelussa Tanskaa vastaan. Tällä ratkaistaan pelataanko päivän päätteeksi finaalissa vai pronssista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti